Selami Xhepa për ekoniminë dhe papunësinë

schedule13:11 - 16 Dhjetor, 2017

schedule 13:11 - 16 Dhjetor, 2017

Shifrat e ekonomisë së kësaj jave, nivelin e papunësisë, inflacionin, investimet e huaja në Shqipëri. Të gjitha këto kanë qenë në foksu të bisedës së presidentit të Institutit Europian “Pashko”Selami Xhepa me gazetaren e ABC News Viol Xhafaj./abcnews.al