Romeo ndërrohet me Donaldin, banorët shtangen, si reagon Betarix

schedule23:05 - 7 Dhjetor, 2021

schedule 23:05 - 7 Dhjetor, 2021

“Vëllai i Madh” vendosi këtë mbrëmje banorët në një ‘grackë’ të madhe.

Romeo hyri në shtëpinë më të famshme në Shqipëri dhe pasi veshi rrobat e vëllait shkoi pranë banorëve. Ata e panë çuditshëm, po nuk reaguan. Beatrix tha “po më tremb”, duke menduar se në dhomën e rrëfimit ka ndodhur diçka jo e mirë.

Ai madje hyri direkt në bisedë, duke kritikuar Sabianin pasi u shfaq një videoklip, ku këngëtari thotë se “Beatrix vetëm di të puthet”.