Revolucioni “Fundjavë ndryshe”

schedule13:23 - 22 Janar, 2018

schedule 13:23 - 22 Janar, 2018

Si ja dolën mbanë disa të rinj të orientonin biznesin shqiptar drejt bamirësisë?

Vetëm në pak më shumë se dy vjet, disa të rinj, që ende janë student, kanë arritur të injektojnë në familjet më të varfëra shqiptare një shumë prej rreth 2.5 mln eurosh, që ka shkuar në ndërtimin e shtëpive, restaurimin, mobilimin e të tjera veprimtari bamirësie.
Por si ja dolën mbanë këta të rinj të bindinin biznesin dhe donatorët në një kohë që pothuaj të gjitha organizatat e mëparshme bamirëse kishin dështuar?
Pikërisht këtë shpjegon edhe dokumentari në vijim./abcnews.al