Rama në Lushnjë, ministrat dhe vendorët duke korrur barin

schedule10:20 - 24 Nëntor, 2017

schedule 10:20 - 24 Nëntor, 2017

Kryeministri Edi Rama shkoi mengjës herët në Lushnjë për të ndjekur nga afër aksionin për pastrimin e vendit. Ndërkohë deputetët e zonës Erjon BraÇe, ministri Ben Ahmet dhe zyrtarë të lartë vendorë kishin marrë mjetet e punës për të pastruar territorin e vendit dhe fabrikës së plasmasit në Lushnje. Kryetari i Bashkisë së Lushnjës prit kryeministrin i cili siç shikoni dhe në pamje u ndal për pak minuta për të parë ecurinë e punës. Më pas ai u largua për të qënë prezent ne bashkitë e tjera të vendit./abcnews.al

https://youtu.be/f1ituwYtpgk