Pensionistët e braktisur, si po përballen me varfërinë dhe frikën nga covid-19

schedule19:48 - 28 Mars, 2020

schedule 19:48 - 28 Mars, 2020

Të vetmuar e në kushte të vështira ekonomike, në pamundësi për të blerë bukë, ujë e ilaçe, të moshuarit janë më të kërcënuarit nga covid 19.

Ata presin ndihmën e institucioneve në këto ditë të vështira izolimi.

Ndiqni pa koment, rrëfimet prekëse të  Lefterisë nga Vlora, Elisabetës nga Saranda, Mersinit nga Thumana, Qanies e Havasë nga Librazhdi.

Për më shumë ndiqni Specialen e gazetares Luli Progni: