Nëpër Shqipëri- Kepi i Rodonit, Kepi i perëndisë

schedule20:09 - 25 Korrik, 2020

schedule 20:09 - 25 Korrik, 2020

Një udhëtim aventuresk mes natyrës dhe historisë.

“Nëpër Shqipëri” ju tregon natyrën fantastike të Kepit të Rodonit, Kalanë e Skënderbeut dhe Kishën Mesjetare të Shen Ndout.

Kjo është ndër të paktat pika turistike qe mbledh çdo vit turistë të huaj dhe shqiptarë që ekspolorojnë një botë krejt tjetër, larg urbanizimit.