Me dizajn të ri, Samsung prezanton Galaxy S21

schedule18:36 - 14 Janar, 2021

schedule 18:36 - 14 Janar, 2021

Samsung ka prezantuar 3 telefona të rinj. Për shkak të koronavirusit, pajisjet e reja kryesore, Galaxy S21, Galaxy S21 + dhe Galaxy S21 Ultra u prezantuan pak më herët dhe thjesht u bë një prezantim virtual këtë vit.

Kompania njofton se ka risi sidomos në dizajn dhe gjithashtu në kamera. Përveç përmirësimeve në cilësinë e fotografisë, aplikacioni i kamerës tani ofron më shumë funksione për foto dhe video.

Tek telefonat e rinj vihet re menjëherë dizajni plotësisht i rinovuar.

Me përjashtim të ekranit jo më të rrumbullakosur, asgjë nuk ka ndryshuar në pjesën e përparme të telefonave inteligjentë S21 krahasuar me pajisjet e mëparshme.

Kamera selfie përshtatet ende në një vrimë kamera të montuar në mënyrë qendrore dhe sensori i gjurmës së gishtit është akoma në ekran.

“Ne po jetojmë në një botë të parë të lëvizshme, dhe me kaq shumë prej nesh që punojnë në distancë dhe kalojmë më shumë kohë në shtëpi, ne donim të jepnim një përvojë smartphone që plotëson kërkesat rigoroze të multimedias të rutinave tona që ndryshojnë vazhdimisht”, tha TM Roh, Presidenti dhe Shefi i Biznesit të Komunikimeve në Mobile, Samsung Electronics.