Mbikalimi i Fllakës në Durrës është kthyer në makth

schedule15:34 - 14 Janar, 2018

schedule 15:34 - 14 Janar, 2018

Në mbikalimin e Fllakës në Durrës kalimi është kthyer në makth. Drejtuesit e mjeteve tregojnë se si ndjehen në këtë segment rrugor.

Ato më me fat i shpetojnë kësaj rruge vetëm me disa manovra. Të tjerë mbeten të bllokuar në gropat e mëdha per disa minuta. Dalja nga autostrada Tiranë-Durrës pranë mbikalimit të Fllakës është kthyer në makthin e të gjithëve.


Shumë drejtues automjetesh, të detyruar ta përshkuajnë këtë segment disa here në ditë, ankohen për gjendjen.
Dy degëzimet sekondare, pa asnje standart sigurie dhe të hapura provizorisht mbeten shkak edhe për aksidente.

Siç shihet nga video, shkëputja nga autostrada bëhet direkt nga korsia e shpejtësisë. Ulja e shpejtësisë dhe frenimi i befasishëm për shkak të gropave, sapo lë autostraden rrezikon përplasjen e automjeteve. Në këto dy nyje dytësore, krahas banorëve të zonës kalojnë dhe automjetet e afro 170 subjekteve private, bizneset e të cilëve shtrihen në të dy anët e rrugës. Pavarësisht rrezikshmërisë së lartë që paraqitet në këtë vend, ende nuk po investohet, ndonëse për vite me radhë është premtuar shumë./abcnews.al