Macet mund të futen kudo, fotot më komike nga rrjeti

schedule13:07 - 9 Dhjetor, 2019

schedule 13:07 - 9 Dhjetor, 2019

Macet dihet që kanë mendjen e tyre, dhe këto foto dëshmojnë se sa të vendosura janë macet në rrugën e tyre.

Në një galeri të përpiluar nga Buzzfeed, pronarët e kafshëve shtëpiake postuan në internet për të ndarë me të tjerët vendet më të çuditshme të pushimit të maceve të tyre, të befasuar nga mënyra se si ata arritën të “shtrydheshin” në vendet më të ngushta.

Në një rast, dy kotele vendosën në një tas të dyfishtë, si  vendi më i përshtatshëm për ato që të qetësoheshin, ndërsa gjetkë një mace e zhyt veten në një vazo, si zona e përsosur e gjumit.

Ja disa nga fotografitë: