Luis Enrique thyen tabunë: Vajza ime është me Ferran Torres

schedule21:19 - 23 Nëntor, 2022

schedule 21:19 - 23 Nëntor, 2022

Spanjë lajmi dihej prej disa kohësh, por nuk ishte zyrtarizuar asnjëherë.

Për këtë është kujdesur trajneri spanjoll Luis Enrique i cili u përgjigjet pyetjeve të tifozëve:

“Kush është përfaqësuesi juaj në fushë? Ai që ndiheni më afër?”, i thotë një ndjekës. Luis nuk turpërohet dhe i përgjigjet menjëherë, troç: Kjo është një pyetje shumë e lehtë… Është zoti Ferran Torres përndryshe vajza ime do të më kapë dhe do të më presë kokën”.  /G.D abcnews.al/

<p>Në Spanjë lajmi dihej prej disa kohësh, por asnjëherë nuk ishte zyrtarizuar. Për këtë është kujdesur trajneri spanjoll Luis Enrique në takimin tradicional të Twicht në të cilin u përgjigjet pyetjeve të tifozëve: “Kush është përfaqësuesi juaj në fushë? Ai që ndiheni më afër?”, i thotë një ndjekës. Lucio nuk turpërohet dhe i përgjigjet menjëherë, troç: "Kjo është një pyetje shumë e lehtë... Është zoti Ferran Torres... përndryshe vajza ime do të më kapë dhe do të më presë kokën!". “Të gjithë e dimë që trajnerit i pëlqen të bëjë shaka dhe kjo ishte thjesht një shaka gjatë transmetimit të tij të drejtpërdrejtë”, komentoi lojtari: Të dy dimë shumë mirë si t’i mbajmë të ndara dy situatat, kur bëhet fjalë për familjen dhe kur në vend jemi. lojtar dhe trajner”.< /p>

<p>Në Spanjë lajmi dihej prej disa kohësh, por asnjëherë nuk ishte zyrtarizuar. Për këtë është kujdesur trajneri spanjoll Luis Enrique në takimin tradicional të Twicht në të cilin u përgjigjet pyetjeve të tifozëve: “Kush është përfaqësuesi juaj në fushë? Ai që ndiheni më afër?”, i thotë një ndjekës. Lucio nuk turpërohet dhe i përgjigjet menjëherë, troç: "Kjo është një pyetje shumë e lehtë... Është zoti Ferran Torres... përndryshe vajza ime do të më kapë dhe do të më presë kokën!". “Të gjithë e dimë që trajnerit i pëlqen të bëjë shaka dhe kjo ishte thjesht një shaka gjatë transmetimit të tij të drejtpërdrejtë”, komentoi lojtari: Të dy dimë shumë mirë si t’i mbajmë të ndara dy situatat, kur bëhet fjalë për familjen dhe kur në vend jemi. lojtar dhe trajner”.< /p>