Lezhjanët kërkojnë shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme

schedule14:09 / 29/11/2019

Dëme nga tërmeti ka patur dhe në disa pallate në Lezhë. Nga verifikimet disa rezultojnë të pabanueshme. Qytetarëve të prekur nga tërmeti ju duket se nuk janë në fokusin e qeverisë. Ata thonë se edhe në Lezhë duhet të shpallet gjendja e jashtëzakonshme. /abcnews.al

schedule14:09 / 29/11/2019