Korsitë e biçikletave, bashkia plan për “bike-sharing”

schedule16:21 - 25 Nëntor, 2017

schedule 16:21 - 25 Nëntor, 2017

Në rrugët e kryeqytetit, bashkia po ndërhyn sërish për ndërtimin e korsive për biçikletat, këtë herë duke përdorur sinjalistikë vertikale dhe horizontale që i bën më të dukshme këto korsi. Një nismë kjo, e cila i paraprin edhe projektit “bike-sharing” të bashkisë, që pritet të shtojë numrin e biçikletave që do të mund të përdoren në kryeqytet, kundrejt një pagese që është përllogaritur të jetë më e ulët se ajo për biletën e transportit urban./abcnews.al

https://youtu.be/jJ-gF_H6v0g