Konsulence amerikane për regjimin fiskal e kontraktual të hidrokarbureve

schedule12:53 - 7 Nëntor, 2017

schedule 12:53 - 7 Nëntor, 2017

Në Tiranë u mbajt sot një tryeze lidhur me kornizat fiskale dhe kontraktuale për zhvillimin e sektorit të hidrokarbureve. Konferenca u zhvillua me synim që Shqipëria të mund të tërheqë sa më shumë investime në këtë fushë, ndërsa dy ministrat Gjinkuri dhe Ahmetaj folën për nevojën e menjëhershme të përmirësimit të kuadrit ligjor në këtë fushë./abc news

https://youtu.be/9lbo-rhLIt4