Komisioni i Ekonomisë diskuton shpenzimet e buxhetit 2018

schedule19:11 - 8 Nëntor, 2017

schedule 19:11 - 8 Nëntor, 2017

Ministri i Financave dhe Ekonomisë ka prezantuar në Komisionin Parlamentar të Ekonomisë planin e shpenzimeve dhe invesitimeve vitin e ardhshëm. Ahmetaj ka theksuar se në 2018-n do të ketë rritje të pensioneve në nivele më të larta se rritja e inflacionit, ndonëse fakti u kundërshtua nga Jorida Tabaku.
Deputetja e Partisë Demokratike, nënkryetare e Komisonit të Ekonomisë, tha se buxheti i shtuar në ato nivele nuk mbulon inflacionin.
Në komision përfaqësues të opozitës, theksuan se buxheti nuk ka një prioritet në shpenzime dhe nuk i ka dhënë rëndësinë e nevojshme sektorit të bujqësisë./abcnews.al