Kjo është rruga më e ngadaltë në botë, videoja e pabesueshme që u bë virale

schedule15:28 - 18 Korrik, 2023

schedule 15:28 - 18 Korrik, 2023

Një rrugë po bën xhiron e internetit jo për shkak të bukurisë së saj, por për shkak të vendosjes së pengesave të panumërta që i detyrojnë drejtuesit e mjeteve të kufizojnë shpejtësinë me të cilën udhëtojnë.

Titullin e rrugës më të ngadaltë dhe më të çuditshme në planet e merr një copë e vogël asfalti në të cilën mund të hasësh pengesa të ndryshme.

Në të janë vendosur më shumë se 20 postblloqe në një distancë që duket të jetë jo më shumë se 30 metra.

Natyrisht, përveçse një makth, kalimi nëpër këtë pjesë të veçantë të rrugës bëhet edhe jashtëzakonisht i ngadalshëm, pasi çdo teknikë tjetër mund të bëjë që automjeti të bëhet i paqëndrueshëm dhe të dëmtojë sistemin e tij të pezullimit.

Përse dikush mendoi të vendoste më shumë se 20 shtylla në një afërsi kaq të afërt, mbetet e panjohur, ashtu si edhe vendndodhja e rrugës në fjalë./abcnews.al