Kjo është fraza që nuk duhet ta kërkoni kurrë në Google

schedule18:11 - 5 Qershor, 2022

schedule 18:11 - 5 Qershor, 2022

Ne e dimë se kur i thua dikujt “mos e kërko këtë” është si të thuash “kërko këtë”…

Megjithatë, këtë herë do bëni mirë të na dëgjoni.

MOS kërkoni termin e mëposhtëm në asnjë rrethanë. E bëmë dhe… kemi ende makthe.

Ju paralajmëruam…

Fraza që nuk duhet ta kërkoni kurrë në Google: “blue waffle”.

Ajo që do të shihni do t’ju ndjekë për një kohë shumë, shumë, shumë, shumë, shumë të gjatë. Mund të mendoni se bëhet fjalë për ëmbëlsirën, por jo.

Ajo që do të shihni janë imazhet e një sëmundjeje gjenitale. Nuk quhet “blue waffle”. Vetëm disa djem, për të qenë të saktë, shumë padyshim të sëmurë, bënë një shaka në internet që vazhdon ende.

Ne do t’ju tregojmë përsëri. MOS e kërkoni…/abcnews.al