Humbja e Shën Naumit

schedule14:41 - 12 Shkurt, 2018

schedule 14:41 - 12 Shkurt, 2018

Pse u detyrua shteti shqiptar të bënte këmbim territoresh me jugosllavët në vitin 1925?

Përmes dokumenteve të plota të kohës dhe studimeve të ndryshme, dokumentari tenton të zbardhë historinë e këmbimit të territoreve mes Shqipërisë dhe Jugosllavisë në vitin 19925 me pasojë kalimin në territorin jugosllav të manastirit të Shën Naumit. Ishte një krim politik apo një zgjidhje e pashmangshme?/abcnews.al