Gjithçka ka mbetur nga mendimtari dhe shkrimtari Ismet Toto

schedule16:38 - 22 Tetor, 2017

schedule 16:38 - 22 Tetor, 2017

Historiania dhe arkivistja Nevila Nika sjell para lexuesit një zë të rëndësishëm të plejadës së mendimit të viteve ’30- ‘40, Ismet Toton. Si mbesë e tij përmbush amanetin familjar, por ky personalitet, i përket brezit të neoshqiptarizmës, të cilëve emrat u janë përmendur, por kanë mbetur në Arkiva, e jashtë teksteve shkollore e universitetere, thekson Nika në një rrefim për ABC News rreth veprës “ Larg dhe afër” saga e një familje.

https://www.youtube.com/watch?v=LsgRdMmz22g