Eurovizioni, si votoi Shqipëria, shteti që mori 12 pikë

schedule00:14 - 15 Maj, 2022

schedule 00:14 - 15 Maj, 2022

Juria e profesionistëve dhe publiku shqiptar i dhanë Italisë 12 pikët maksimale në votimin e Eurovision 2022.

Më poshtë,  lista e pikëve të tjera:

Britania e Madhe- 10 pikë

Spanja – 5 pikë

Suedia- 8 pikë

Azerbajxhani- 3 pikë

Portugalia – 1 pikë

Belgjika- 2 pikë

Ukraina- 7 pikë

Hollanda- 6 pikë

Armenia- 4 pikë