Doni të punoni me Ambasadën e SHBA? Vendet vakante dhe si të aplikoni

schedule10:17 - 26 Shtator, 2022

schedule 10:17 - 26 Shtator, 2022

Ambasada Amerikanë në Tiranë, ka shpallur dy vende të lira punë. Personat e kualifikuar dhe të interesuar për t’ju bashkuar ekipit të Ambasadës Amerikane duhet të aplikojnë për të garuar për vendet e lira të punës.

Konkretisht vendet vakante janë me programin USAID:

Asistent Administrativ, Monitorimi dhe Vlerësimi.

Agjent Prokurimi.

Njoftimi:

Jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin e Ambasadës Amerikane duke punuar me USAID në Shqipëri? USAID në Shqipëri ka shpallur dy vende të lira pune:

👉 Asistent Administrativ, Monitorimi dhe Vlerësimi

👉 Agjent Prokurimi

Për më shumë informacion mbi këto vende të lira pune dhe mënyrën si mund të aplikoni, ju lutemi klikoni këtu: https://bit.ly/3Sgqex5

/abcnews.al/