Demokratët paraqiten në Kuvend

schedule16:42 - 19 Tetor, 2017

schedule 16:42 - 19 Tetor, 2017

Pak pas thirrjes publike të kryetarit Basha, anëtarët e PD-së në Këshillin e Rregullores, Mandateve dhe Imunitetit, u paraqitën pranë Kryesisë së Kuvendit, ndonëse nuk ishte njoftuar asnjë mbledhje e organit ku bëjnë pjesë. Në emër të tyre, Eduard Halimi, kërkoi nisjen menjëherë të mbleshjes së Këshillit në lidhje me kërkesën e Prokurorisë për heqjen e imunitetit dhe arrestimin e Saimir Tahirit.

https://www.youtube.com/watch?v=ihYb87NdLwM