Dalin në dritë dorëshkrimet e para të Martin Camajt

schedule16:50 - 28 Tetor, 2017

schedule 16:50 - 28 Tetor, 2017

Në konferencen shkencore dedikuar Martin Camajt krahas vlerësimit letrar dhe gjuhësor të veprës së tij nga studiuesit, për herë të parë publikohet edhe dorëshkrimi i përmbledhjes me poezi “ Një fyell ndër male “Ju ftojme të ndiqni një material të zgjeruar për shkrimtarin bashkëkohor të letrave shqipe Martin Camaj, parë në këndveshtrime të ndryshme nga studiuesit e veprës së tij.
 https://youtu.be/rlTqoG_6fxs