Covid-19, kur pritet të arrijë Kosova kulminacionin e pandemisë

schedule21:17 - 8 Prill, 2020

schedule 21:17 - 8 Prill, 2020

Kosova ka shënuar rritje të numrit të rasteve të prekura me Kovid 19 ndërkohë që një rritje e tillë është brenda pritshmërive të javës së dytë të prillit.

Doctor Valbon Krasniqi, shef I infektivit në Prishtinë, shpjegon nëse Kosova po arrin Kosova pikun dhe a ka një problem real me mos-zbatimin e distancimit social.

“Rritja e numrit të rasteve kohët e fundit na shqetëson, megjithatë kjo nuk është dicka e papritur. Tanimë ne kemi hyrë në javën e katërt të epidemisë në Kosovë dhe mbase gjysma e këtij muaji do të jetë edhe koha kur do të presim arritjen e pikut apo arritjen e kulminacionit në nivel vendi.”/abcnews.al