Cilat janë shenjat e Horoskopit që e kanë të vështirë të qëndrojnë në një lidhje të qëndrueshme

schedule09:55 - 8 Shtator, 2021

schedule 09:55 - 8 Shtator, 2021

Le ta pranojmë, shumica e marrëdhënieve nuk zgjasin shumë. Në disa raste ato nuk zgjasin fare! Ndërsa për disa marrëdhëniet janë rezultat i përpjekjeve dhe lëshimeve reciproke, për të tjerët ato janë aq të vështira sa duken. E pamundur. Këta njerëz nuk mund të krijojnë një marrëdhënie të qëndrueshme dhe nëse përpiqen, do të zgjasë shumë pak. Ideja për të qëndruar vetëm me një person për një kohë të gjatë i shkakton atij shumë stres dhe presion.

Çfarë mund të jetë e gabuar? Përtej përvojave të tyre, zbuloni pozicionin e diellit në kohën kur kanë lindur, pra shenja e tyre e Horoskopit. Nëse jeni duke u takuar me një person që e ka të vështirë të qëndrojë në një lidhje, atëherë mund t’ju ​​duhet të keni parasysh edhe këtë kriter.

Binjakët

Binjakët janë shenja aq kritike saqë është e vështirë të qëndrosh pranë tyre për një kohë të gjatë. Në fakt, nëse jeni në një lidhje me Binjakët, atëherë përgatituni për luhatje në vetëbesimin tuaj. Në të njëjtën kohë, Binjakët kërkojnë aventura, ndryshime dhe të ndryshme. Kur ndodh rutina në marrëdhënien ai largohet. Ai do të largohet nga lidhja kur të ndiejë se nuk ke asgjë më shumë për t’i ofruar.

Virgjëresha

Kontradikta në madhështinë e saj. Ndërsa Virgjëresha dëshiron të jetë në një lidhje dhe është një shoqëruese, nevoja e saj për siguri dhe besim e bën atë të humbasë momentin. Ai i shqyrton të gjitha të dhënat aq tërësisht dhe në detaje sa që kur të vendosë, personi tjetër është i mërzitur. Përveç kësaj, edhe nëse një marrëdhënie fillon, ajo nuk hapet lehtë dhe kërkon të përsosurën, si rezultat i së cilës lodhet dhe lodhet dhe në fund nuk qëndron në një lidhje. Ai do të largohet nga lidhja shumë lehtë kur gjithashtu të kuptojë se gjërat po krijojnë vështirësi dhe ato nuk mund të vazhdojnë.

Bricjapi

Sado e çuditshme që mund t’ju duket, Bricjapi mezi hyn në një lidhje. Për të qëndruar në një lidhje, tjetri duhet të plotësojë të gjitha kushtet. Gjëja më e rëndësishme është ta lejoni atë të kombinojë jetën profesionale dhe personale. Nëse ai arrin ta gjejë, ndoshta lidhja juaj do të zgjasë pak më shumë, përndryshe jo. Ata përreth tij do të ndikojnë shumë tek Bricjapi në fund të një lidhjeje, ndërsa nevoja e tij për të kontrolluar gjithçka nuk është tipari i tij më i këndshëm./abcnews.al