Çelet sot sezoni turistik në Shëngjin

schedule14:30 - 31 Maj, 2019

schedule 14:30 - 31 Maj, 2019

UNUM Festival do të çelë aktivitetet e sezonit turistik në Shëngjin. Mbi 8 mijë vizitorë do të shijojnë muzikën elektronike nga 60 dixhei të njohur botërorë.

Përgatitjet tashme kanë përfunduar. Plazhi i Shëngjinit është sistemuar. Të premten në mbrëmje çelet sezoni turistik. Aktivitetet startojnë me festivalin e muzikës elektronike tek Rana e Hedhun .

Turistët e parë kanë mbërritur. Mbi 8 mijë vizitorë nga e gjithë bota do të shijojnë atmosferën. Drejtor i UNUM festival premton argëtim për të gjithë.

Muse Cessay, Drejtor i Unim Festival: “Është e rëndësishme që të vijnë ta shijojnë, shohin dhe t’ua shpjegojnë edhe të tjerëve”.

Fran Frrokaj, Kryetar i Bashkisë së Lezhës: “Data 1 qershor shënon edhe fillimin e sezonit veror dhe nuk ka më mirë se të fillojë me një aktivitet artistik”.

Gjatë 3 ditëve festive në skenat e realizuara në Shëngjin do të ngjiten rreth 60 Dj të njohur në skenat botërore. E gjithë vëmendja e këtij fillim sezoni veror do të jetë në Shëngjin. /ABC News Albania 24/7