Banorët ankohen për policinë rrugore

schedule21:35 - 31 Tetor, 2017

schedule 21:35 - 31 Tetor, 2017

Banorët e një lagjeje pranë liqenit të thatë në Tiranë ankohen për gjobat që ju janë vendosur nga policia rrugore. Ata pretendojnë se nuk janë informuar për vendosjen e tabelave që ndalojnë parkimin e automjeteve.

Nuk është tharë akoma betoni i tabelës që ndalon parkimin e automjeteve por gjobat nuk u kursyen nga policia rrugore.
Janë banorë të rrugës së ullishtes pranë liqenit të thatë në Tiranë. Në të dy anët e të vetmes rrugë që kanë, janë vendosur tabelat ndalim parkimi. Thonë se nuk janë njoftuar për këtë rregull të ri duke u gjobitur me pa të drejtë.
Tashmë nuk dinë ku të parkojnë automjetet e tyre dhe se pse në një rrugë lagjeje ndalohet parkimi në të dy anët e rrugës.

https://youtu.be/CfY4BDx9W3I