Balerinët për bashkëpunimin me Eno Peçin

schedule17:14 - 23 Nëntor, 2017

schedule 17:14 - 23 Nëntor, 2017

Ardhja e koreografit dhe balerinit të njohur Eno Peçi, për të realizuar pjesët “Exil” dhe “Déjà Vu” me trupën e baletit shqiptar, është mirëpritur nga balerinët. Bashkëpunimin me solistin e parë të Teatrit të Vjenës, e cilësojnë të mrekullueshëm. Ata i bëjnë ftesë publikisht për bashkëpunime më të shpeshta./abcnews.al

https://youtu.be/HjUPRBtubw4