Asnjë masë për parkimet e gabuara në Tiranë

schedule15:46 - 30 Nëntor, 2017

schedule 15:46 - 30 Nëntor, 2017

Parkimet e gabuara mbeten problematike në Tiranë. Por në një ditë me shi si e sotmja, kodi rrugor shkelet edhe më shumë nga drejtuesit e automjeteve. ABC News ka përgatitur një tjetër vëzhgim.

Ja ç’ndodh kur automjetet ndalojnë vend e pa vend.

Nuk mjaftojnë shirat që ngarkojnë rrugët  por janë edhe parkimet dysh që e rëndojnë më shumë trafikun. Dhe këtë e sheh në të gjithë kryeqytetin.

Kodi rrugor shkelet edhe pranë institucioneve të rëndësishme sic është drejtoria e përgjithshme e policisë.

Një ditë më parë ABC News tregoi se edhe në ditë pa shi e mbi të gjitha pushim zyrtar, automjetet parkojnë qetësisht në dy ose tre radhë.

E po kështu është edhe një ditë më pas pasi parkimi i gabuar në rrugët dytësore e kryesore të Tiranës është kthyer në një veprim normal për drejtuesit e automjeteve.

https://youtu.be/7RMdTw1WWf4