Asllani pas thirrjes për ndihmë në ABC News merr ndihmë nga hoxha

schedule21:04 - 9 Dhjetor, 2019

schedule 21:04 - 9 Dhjetor, 2019

Asllan Sala nga Mamurrasi na tronditi tre ditë më parë teksa tregoi për ABC News se askush nuk është kujtuar për të dhe fle në stallë mbi dëngje me kashtë. Pas këtij lajmi për të ka menduar hoxha i Fushë-Krujës i cili i ka çuar një dyshek dhe jastëkë.

Asllan Sala nga Mamurrasi tregoi 3 ditë më parë për “Abc News” se askush nuk është kujtuar për të dhe fle në stallën e bagëtive.

Pas këtij lajmi për të ka menduar hoxha i Fushë-Krujës i cili i ka çuar një dyshek dhe jastëkë.

Tre ditë më parë Asllan Sala nga Mamurrasi tregoi për ABC News dëmet nga tërmeti dhe se si nga frika ai flinte pranë bagëtive në një krevat të improvizuar me disa dëngje kashtë.

Pas thirrjes së tij për ndihmë, hoxha i Fushë-Krujës ka parë lajmin në ABC News dhe w ka ofruar një dyshek dhe jastëkë.

Si Asllani me dhjetëra familje janë ndihmuar vetëm për shkak të kronikave televizive pasi siç thonë ata janë harruar nga shteti./abcnews.al