17-vjeçarja futet në Guinness, vendos rekord për këmbët më të gjata në botë

schedule12:34 - 6 Tetor, 2020

schedule 12:34 - 6 Tetor, 2020

Një adoleshente amerikane ka vendosur rekord botëror për këmbët më të gjata në botë. Këmbët e Maci Currin nga Teksasi arrijnë afërsisht deri në një metër e gjysmë, përkatësisht këmba e djathtë është e gjatë 134.3 cm dhe e majta 135.3cm.

Ndërsa thotë se e ka të vështirë të kalojë nëpër disa dyer, makina apo të veshë disa rroba, këmbët e saj të gjata kanë “përparësi” kur luan me ekipin e volejbollit të shkollës së saj.

Por, pavarësisht këmbëve të saj të gjata, ajo është shumë larg nga të qenit gruaja më e gjatë, një rekord i mbajtur nga Sun Fang nga Kina me më shumë se dy metra. xh.d/abcnews.al

Shpresa të mëdha: Maci Currin, 17 vjeç, ka këmbët më të gjata në botë që mat një rekord prej 4ft 5in gjatë. Ajo vendoset mbi nënën e saj Trish (majtas), e cila është e gjatë mbi 5 mesatare mbi 7 mesatare

Por ajo u bëri thirrje të tjerëve me atribute unike fizike: ¿Mos e fshihni, përqafojeni.¿