15 ditë kohë për të aplikuar për t’u punësuar si infermierë

schedule14:06 - 16 Janar, 2018

schedule 14:06 - 16 Janar, 2018

Ata që dëshirojnë të nisin punë si infermierë, fizioterapistë dhe teknikë imazherie në qendrat shëndetësore dhe spitalet publike kanë 15 ditë kohë për të aplikuar. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale thotë se ka çeluar aplikimet në platformën www.inferimierepershqiperine.al. Ato do të kryhen për vendet e lira në bazë qarku dhe do të jenë të hapura deri në 1 shkurt. Më pas kandidatët do të vlerësohen në bazë të dosjeve, më pas do ti nënshtrohen testimit me shkrim. Pikët e përftuara, ministria thotë se do ti shpallë po në këtë platformë dhe bazuar në renditjen e tyre, kandidatatët do të kenë mundësi të zgjedhin vendin e punës./abcnews.al