“Zbardhet” Dibra, në zonat e thella rrugët e pakalueshme

schedule12:23 - 1 Prill, 2020

schedule 12:23 - 1 Prill, 2020

Dibranët që jetojnë në zona të thella në këto ditë që duhet të dalin në orare të kufizuara sot po përballen dhe me një problematikë tjetër. Dëbora që ka rënë përgjatë gjithë natës i ka izoluar.

Gazetari, Neki Feta raporton për Abc News se Trashesia e deborës në Peshkopi ka aritur reth  15 cm ndërsa në  zonat e thella kalon 25cm deri në 35 cm.

Ruget e qytetit janë pjesërisht funksionale disa nga lagjet kryesore të qytetit nuk janë pastruar,pasi kompania kontrankore ka dale me vonese ne teren. Ndërkohe lëvizjet në qytet janë shumë të pakta.

Problem mbeten zonat e thella ku mjetet detyrohen te hapin rugen vete , pasi as bëhet fjalë për ndërhyrje nga Bashkia./abcnews.al