Xhafaj dhe Llalla replika për çështjen “Tahiri”

schedule18:27 - 20 Tetor, 2017

schedule 18:27 - 20 Tetor, 2017

 

Kerkesa e autorizimit per arrestimin e ish ministrit te Brendshem Sajmir Tahiri qe Prokuroria per Krime te Renda i ka drejtuar Kuvendit ka perplasuar ministrin Fatmir Xhafaj dhe Kryeprokurorin Adriatik Llalla. Sipas ministrit te Brendshem organi i akuzes po perdoret politikisht, ndersa sipas Prokurorit te Pergjithshem, Xhafaj nuk eshte I qarte per ndryshimet ligjore.

https://youtu.be/74JITw4qjhw