Trendi më i fundit në Kinë: Burrat dhe djemtë i nënshtrohen operacioneve plastike

schedule13:27 - 10 Shtator, 2021

schedule 13:27 - 10 Shtator, 2021

Trendi më i ri në Kinë lidhet me operacionet plastike në fytyrë dhe bëhet fjalë pikërisht për burrat e djemtë e rinj, që po i nënshtrohen.

“Ekziston një thënie në industrinë e kirurgjisë kozmetike që klientëve meshkuj duhet t’u kushtohet vëmendje e veçantë sepse kur burrat t’i kushtojnë vëmendje detajeve, ata do të jenë më kërkues edhe tek gratë. ”

Xia Shurong është një nga ata që thotë se ka shpenzuar deri tani mbi 6 mijë dollarë për të bërë filler për fytyrën.

Një ndikim shumë të madh për këtë trend në Kinë, kanë pasur edhe rrjetet sociale, të cilat çdo herë më shumë publikojnë tutorial të tipit si” Si të bëhesh i bukur”./abcnews.al