Tragjedia e antikitetit “Medea” vjen në skenë nga regjisori grek Dimitris Mylonas

schedule16:05 / 01/02/2018

Tragjedia e lashtë greke “Medea” vjen këtë fundjavë në skenën e teatrit eksperimental me regji të grekut Dimitris Mylonas. Medea jetësohet nga aktorja Luiza Xhuvani, e cila thotë se ka shfrytëzuar gjithë potencialin artistik dhe ndjesitë jetësore për këtë personazh./abcnews.al

schedule16:05 / 01/02/2018