Teatri i Metropolit

schedule14:48 - 22 Shtator, 2017

schedule 14:48 - 22 Shtator, 2017

Teatri i Metropolit është përpjekur që në këtë sezon të ketë një balancë mes dramës shqipe dhe asaj të huaj. Në kalendarin artistic rezultojnë 3 premiera të huaj dhe 3 drama shqipe, të cilat do të vijnë si rezultat i Festivalit Metrofest, dedikimi dramës shqipe të Arkivit.

https://www.youtube.com/watch?v=gaCnQicqPvg