Tatimet, bllokohen restorante të njohura në Durrës e Dhërmi

schedule14:03 - 26 Korrik, 2018

schedule 14:03 - 26 Korrik, 2018

Mos lëshimi i kuponit tatimor ka ndëshkuar disa restorante të njohura në Durrës e Dhërmi. Njoftimin e ka bërë të ditur Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve sipas të cilës ndaj këtyre subjekteve është marrë masa e bllokimit 30 ditë kalendarike pasi është kontatuar për herë të dytë se nuk kanë dhënë kuponin tatimor për shërbimin e ofruar.

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve fton sipërmarrjet që ushtrojnë aktivitetin në sektorin e turizmit të respektojnë detyrimet ligjore në funksion të përmbushjes së përgjegjësive tatimore, deklarimit të punonjësve dhe lëshimin e kuponit tatimor./abcnews.al