Suvenire në Dhërmi: Ku t’i gjeni dhe cilat janë të preferuarat e turistëve

schedule19:30 - 12 Gusht, 2019

schedule 19:30 - 12 Gusht, 2019

Çdokush nga ne kur shkon me pushime në një vend të caktuar do të blejë një suvenir që ta mbajë si kujtim. Por “Edicioni Veror” ka shkuar në Drimadhe për të parë se çfarë preferojnë turistët e huaj dhe ata vendas.