Situatë pa zgjidhje tek Juridiku

schedule13:08 - 27 Janar, 2019

schedule 13:08 - 27 Janar, 2019

Mbetet pa zgjidhje situata në Fakultetin e Drejtësisë në Tiranë dhe pas dy takimeve të studentëve që qëndrojnë të ngujuar në mjediset universitare me Rektorin e Universitetit të Tiranës, Mynyr Koni. Një grup studentësh vijojnë të qëndrojnë në fakultet, ndonëse ditë e dielë.

Ndërkohë edhe hyrja për në auditore mbahet e mbyllur me karrige. Studentët shprehen se bojkoti i mësimit do të vijojë derisa të marrin zgjidhje për kërkesat e tyre të cilave tashmë i kanë shtuar dhe shfuqizmin e ligjit për arsimin e lartë.

Për këtë pikë të fundit studentët kanë kërkuar dhe mbështetjen e Rektorit të Universitetit të Tiranës, Mynyr  Koni. Nuk ka një reagim zyrtar nga Rektorati ndërkohë që studentët thonë se Rektori ka shprehur dakordësinë për këtë kërkesë të tyre, por ai që do të vendosë është Senati./abcnews.al