Shtëpia e re e Apple e ka një problem…

schedule11:58 - 18 Shkurt, 2018

schedule 11:58 - 18 Shkurt, 2018

Edhe pse jo plotësisht, Apple ka hapur zyrat e reja në Kaliforni në një ndertesë të mahnitshme.

Zyrat e reja të gjigandit teknologjik, e quajtur “Apple Park”, është kthyer në një tërheqje arkitekturore për të gjithë që në momentin që u zbulua projekti.

Por edhe kjo ndërtesë e madhe ka një problem.

E ndërtuar në formë rrethore, “Apple Park” është e konceptuar e tëra me xham.

Punonjësit e kompanisë kanë raportuar se kanë ecur mbi panelet e qelqit, por sipas Marketwatch, të paktën dy punonjës janë plagosur, duke u prerë.

Nuk është akoma e qartë sesa incidente kanë ndodhur që nga transferimi te zyrat e reja, por mësohet se të paktën shtatë persona të stafit janë dëmtuar sapo janë zhvendosur atje.

“Apple Park” ndodhet në Cupertino, Kaliforni dhe do të jetë shtëpia e 12.000 punonjësve të Apple./abcnews.al