Shenjat e Horoskopit, këto janë ditët e mira dhe të këqija të gushtit

schedule16:58 - 4 Gusht, 2022

schedule 16:58 - 4 Gusht, 2022

Muaji që po kalojmë, gushti, ka ditë të mira dhe të këqija si të gjithë sipas yjeve. Le të shohim se cilat janë datat që parashikohen të na vështirësojnë dhe duhet të kemi kujdes dhe cilat ditë do të na favorizojnë dhe do të kalojmë mirë!

Këto janë datat e përshtatshme dhe të papërshtatshme për gusht 2022:

7 gusht: Dashuritë e reja me pritshmëri, atmosferë romantike, humor të mirë dhe oferta për të ndihmuar.

Prek kryesisht shenjat e kryqit impulsiv dhe të ndryshueshëm, që i përkasin dekadës së tretë.

9 gusht: Dashuri të papritura, sqarime, tensione dhe keqkuptime, grindje që mund të çojnë në ndarje.

Prek kryesisht shenjat e kryqit impulsiv, të cilët kanë ditëlindje në dekadën e tretë.

11 gusht: Ngjarje të papritura, ndryshime të papritura dhe përmbysje të dhënash, ngjarje të pakëndshme.

Prek kryesisht Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori i lindur në dekadën e dytë.

12 gusht: Zbulimi i sekreteve, plotësimi i dëshirave dhe fantazive romantike.

Prek kryesisht shenjat e kryqit të ndryshueshëm dhe të fiksuar, që i përkasin dekadës së tretë.

14 gusht: Kompromise dhe lëshime, bindje ndaj rregullave dhe “duhet”, humor i keq dhe prirje për manipulim.

Prek kryesisht Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori i lindur në dekadën e tretë.

15 gusht: Humor intensiv dashurie, rinovim seksual, përballje me qëllime, veprime dhe rreziqe keqdashëse.

Prek kryesisht shenjat që i përkasin dekadës së tretë.

16 gusht: Surpriza të këndshme dhe lajme të mira, favore për blerjen e pajisjeve teknologjike, ide dhe iniciativa të papritura për hapa të rinj profesionalë.

Prek kryesisht shenjat e kryqit të ndryshueshëm dhe të fiksuar, të cilët kanë ditëlindje në dekadën e dytë.

21 gusht: Gënjeshtra, keqkuptime, keqkomunikim, ëndërrim me sy dhe humbje të sendeve personale.

Prek kryesisht Binjakët, Virgjëreshën, Shigjetarin dhe Peshqit e lindur në dekadën e tretë.

27 gusht: Ndarje të papritura, njohje të reja, tundime dashurie dhe prirje për të debatuar dhe përballur.

Prek kryesisht Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori që kanë ditëlindje në dekadën e dytë.

28 gusht: Shkëmbimi i interesave, kufizimet, konflikti i logjikës me emocionin.

Prek kryesisht Demët, Luanët, Akrepat dhe Ujorët që kanë fillimet e dekadës së 3-të./abcnews.al