Sharon Stone trondit me deklaratën: Kam abortuar 9 fëmijë

schedule17:30 - 24 Qershor, 2022

schedule 17:30 - 24 Qershor, 2022

Aktorja e njohur, Sharon Stone ka bërë një zbulim tronditës në revistën People. Ajo tha se ka kryer 9 aborte gjatë jetës së saj.

“Kam humbur nëntë fëmijë nga një abort”, tha Stone, e cila ka tre djem pas birësimit: Quinn Kelly, Laird Vaughn dhe Roan Joseph.

“Nuk është një gjë e vogël, fizikisht apo emocionalisht, por ne jemi të detyruar të ndiejmë se është diçka që duhet ta durojmë vetëm dhe fshehurazi me një lloj ndjesie dështimi,” shtoi ajo.

Ndërsa më tej e prekur, aktorja vazhdoi: “Në vend që të marrim dhembshurinë, ndjeshmërinë dhe shërimin aq shumë të nevojshëm, ne kemi kaq shumë nevojë. Shëndeti dhe mirëqenia e gruas që i është lënë në kujdes ideologjisë mashkullore, është bërë në rastin më të mirë të relaksuar, në fakt injorant dhe dhunshëm në përpjekje”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)