Sa kushton sot nafta e benzina në Kosovë

schedule09:41 - 15 Shtator, 2022

schedule 09:41 - 15 Shtator, 2022

KOSOVE – Ministria e Industrisë dhe Tregtisë, njofton për çmimet e derivateve që vlejnë për ditën e sotme.

Sipas njoftimit të ministrisë, nafta do ta ketë çmimin 1.68 euro, benzina 1.35 euro dhe gazi 0.76, shkruan Express.

Njoftimi i plotë: