Qeveria pezullon aktivitetin e autoritetit mbikëqyrës të lojërave të fatit

schedule18:27 - 10 Tetor, 2018

schedule 18:27 - 10 Tetor, 2018

Në mbledhjen e sotme të qeverisë Këshilli i Ministrave vendosi pezullimin e përkohshëm të veprimtarisë së Autoritetit të Mbikëqyrjes së Lojërave të Fatit, deri në ristrukturimin e këtij institucioni.
Vendimi ngarkon ministrin e Financave dhe Ekonomisë, si organ epror, të nxjerrë aktet e nevojshme për ristrukturimin e ketij Autoriteti, si dhe të ndjekë zbatimin e këtij procesi.
Po ashtu ministri i Financave dhe Ekonomisë, duhet të përcaktojë aktivitetet konkrete që do të vijojë të kryejë ky Autoritet, për mbikëqyrjen e veprimtarisë së lojërave të fatit, gjatë periudhës së përkohshme të pezullimit./abcnews.al