“Provokacija”, 1 Maj 2018

schedule14:07 - 2 Maj, 2018

schedule 14:07 - 2 Maj, 2018

Në episodin e radhës në “Provokacija ishin të ftuar:

1.Sokol Sadushi, drejtor i shkollës së Magjistraturës, një nga ekspertët që është marrë me reformën në drejtësi, i cili u shpreh optimist për zbatimin e saj.

2.Eni Vasili, gazetare, drejtuese e emisonit Studio e Hapur në News 24, e cila foli për vështirësitë dhe komoditetin në intervistat në studio me politikanët.

3. Fredi Bejleri, përfaqësues i OMONIA-s ka folur për përkeqësimin e problemit të pronave në Himarë. Problemi kryesor i pronarëve autoktonë sipas tij është se ata nuk përfitojnë asnjë metër tokë.

4. Olsi Jazexhi, historian dhe intelektual mysliman. Ai ka folur mbi fenë myslimane dhe historinë kuranore të njerëzimit. /abcnews.al