Primaret në PD, dalin emrat e kandidatëve fitues për disa Bashki

schedule21:30 - 4 Dhjetor, 2022

schedule 21:30 - 4 Dhjetor, 2022

Ka përfunduar procesi i votimit në shumicën e degëve të PD-së dhe ka filluar numërimi i votave.

Skrapar kanë votuar 156 nga 228 demokratë në total.

156 votat kanë qenë për kandidatin e vetëm, Eugen Mustafallari.

Selenicë ka përfunduar procesi i numërimit të votave.

Leonard Rakipaj i cili ishte në garë me dy kandidatë të tjerë, ka fituar 270 nga 500 vota.

Në Selenicë kanë votuar në total 350 anëtarë dhe simpatizantë të PD-së.

Leonard Rakipaj ka fituar 270 vota, Jani Dapaj 70 dhe Dhurata Mecorapaj 10 vota.

Vaun e Dejës, Zef Hila ka fituar me 734 vota.

Ndërsa Kolë Shaban ka arritur të marrë 117 vota.

Dimal kanë votuar 276 nga 584 simpatizantë në total.

Gentjan Meçe ka arritur të fitojë me 187 vota, ndërsa Thoma Rumniçi ka marrë 86 vota. tre fletë votimi kanë qenë të pavlefshme.

Krujë fitues i raundit të parë  ka dalë ndriçim Babasi me 168 vota.

Aqif Mesi ka marrë 2 vota, Imer Merlika 4 vota, Genc Laçi 3 vota, Gëzim Hoxha 5 vota, Agim Kodra 25 vota, Agron Laka 93 vota, Arjan Vogli 133 vota dhe Andi Gjoka 147 vota.

Memaliaj fitues ka dalë Albert Malaj me 300 vota, kundrejt Bukurosh Ajdinit me 20 vota dhe 4 vota te pavlefshme.

Tepelenë Baftjar Imeri ka marrë 109 vota, Hysni Kasëmi 71 vota dhe 3 vota te pavlefshme.

Shkodër Bardh Spahia ka marrë 1386 vota pro, ndërsa 6 vota kundër, 4 të pavlefshme.

Gjirokastër pas numërimit të votave rezulton fitues Dorjan Lani me 291 vota, pas tij Enkelejda Mushi me 48 vota dhe Telnis Skuqi me 34 vota.

Në Primaret e Bashkisë Gjirokastër kanë marrë pjesë 373 persona.

Bulqizë kanë votuar gjithsej 750 simpatizantë.

Defrim Fiku ka marrë 453 vota,  Fatos Hoxha 280 dhe të pavlefshme 11 fletë votimi.

Shijak mbyllet numërimi. Kandidati fitues nga primaret është Rezeart Tusha me 333 vota, ndërsa Astrit Hoxha në vend të dytë me 90 vota. Në primaret e Shijakut garuan edhe Agim Rameta dhe Fatbardh Gjata.

Berat kanë votuar 642 nga 3270 në total simpatizantë.

527 vota i ka fituar kandidati Zija Ismaili, 32 vota kandidati Sazan Guri, 80 vota kandidatja Klejdi Spahiu dhe 3 vota kanë qënë të pavlefshme.

Këlcyrë pas numërimit të votave rezulton fitues Arjan Kasaj me 171 vota.

Përballë tij ishte Edmond Nano i cili arriti të merrte 39 vota. një fletë votimi u shpall e pavlefshme.

Libohovë kanë marrë pjesë 282 votues.

Kandidati i vetëm Adil Xhefili ka marrë 282 vota.

Asnjë fletë votimi nuk rezultoi e pavlefshme.

Pogradec, Oligert Muçllari ka dalë fitues me 289, ndërsa 291 vota ka arritur të marrë Zini Tollozhina.

5 vota te pavlefshme.

Përmet është zyrtarizuar kandidati i vetëm Edmon Komino.

Në Konispol fitues ka dalë Fatmir Shero.

Ai ka arritur të marrë 137 vota kundrejt 41 votave të Aleksander Lokoshit.

Devoll fitues ka dalë Elvis Hajdërlli me 1184 vota.

Vojsava Bregu ka marrë 156 vota  dhe  18 vota Xhensila Kapo.

Delvinë Ilir Mehmeti  ka dalë fitues me 185 vota. Hasan Alizoti ka marrë 83 vota, ndërsa Bati Cucuri 76 vota.

Roskovec fitues ka dalë Nerdit Hazizaj me 204 vota.

Ndërkohë Dhurata Malka ka marrë 50 vota, Nazar Plaka 102.

Gjithsej kanë votuar 354 persoa.

Kurbin Behar Haxhiu shpallet fitues që në raundin e parë.

Klos kanë votuar 1350 persona.

Bedri Hoxha ka marrë 758 vota duke u shpallur fitues.

Basir Çupa ka marrë 528 vota dhe  Veri Kuka 6.

Maliq kanë votuar 1236 persona. fitues është shpallur Alfret Gega me 920 kundrejt Alfret Berberit që arriti të merrte 315 vota.

Korçë Ledina Alolli është shpallur fituese me 619.

Gjergji Gjata ka marrë 426, ndërsa Entela Dvorani 47.

Te pavlefshme 16 vota.

Librazhd fitues i raundit të parë ka dalë Shefki Çota me 309 vota.

Arianit Leka ka marrë 149 vota, Shaqir Kuka 55 vota, Mereme Zeneli 59 vota, Ndriçim Lila 45 vota dhe Agron Mekshi 23.

Belsh ka fituar Bedri Qypi me 535 vota pro dhe 12 kundër.

Cërrik fitues është shpallur Servet Duzha me 260 vota, ndërsa kundërshtarja e tij Ankelita Çela ka marrë 107 vota.

Vlorë Hysni Sharra ka dalë fitues me 549 vota. Nada Daullja ka marrë 250 vota, ndërsa Alta Haluci 231 vota.

Kanë votuar 1040 anëtarë, 10 vota janë shpallur të pavlefshme.

Prrenjas kanë votuar 217 persona.

Suzana Topi është shpallur fituese me 150 vota ndërsa Medi Leka ka marrë 60 vota.

Shtatë fletë votimi janë shpallur të pavlefshme.

Mat, shkon në balotazh zgjedhja e kandidatit.

Në këtë proces votuan 680 anëtarë e simpatizant të Partisë Demokratike.

Skënder Gjuci mori 319 vota, Bukurosh Ballabani 145 vota, Lindita Doda 130 vota dhe Ymer Barçi 78 vota.

Të pavlefshme 8 vota.

Fier shkon në balotazh zgjedhja e kandidatit. Evdar Kodheli ka fituar me 413 në raundin e parë. Artur Mahmutaj ka marrë 242, Albano Zhapaj 87 vota,  Denisa Mucaj 34 vota dhe
Ermal Hamataj 107 vota.

Në total kanë votuar 883 persona dhe 4 fletë votimi kanë qenë të pavlefshme.

Patos fitues ka dalë Sofie Alushaj me 256 vota. Ardian Rama  ka marrë 56 vota dhe  Gazmend Halimi 28 vota.

Gjithsej kanë qenë 340 votues.

Mallakastër ka dalë fitues Resmi Shanaj me 264 vota. Resmi Shanaj ka marrë 264 vota.

Gjithsej kanë votuar 333 persona.

Kukës ka fituar Admir Sinamari me 989 vota.

Has fitues ka dalë Miftar Dauti me 877 vota. Nazlije Laçi ka marrë 303 vota,  Bledar Lushi 202 vota.

Pjesëmarrës në votime ka pasur 1397 persona ndërsa fletë të pavlefshme 15.

Rezultatet janë në përditësim.