Pas mbledhjes, Tahiri: Nuk keni parë asgjë akoma

schedule18:10 - 20 Tetor, 2017

schedule 18:10 - 20 Tetor, 2017

Jashtë dyerve të Kuvendit, ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri ripërsëritit frazën “Nuk keni parë asgjë akoma”. Duke e konsideruar si estradë mbledhjen e Këshillit të Rregullores Mandateve dhe Imuniteteve Tahiri tha se “e vërteta do të dalë në dritë dhe nuk do të vonojë shumë”. Dalja e deputetit u shoqërua me brohorimat e dhjetra mbështetësve të tij të pranishëm tek hyrja e institucionit.

 

https://youtu.be/G1vuGIFU7is