Nuk duhet të martoheni me një burrë që ka këto zakone

schedule01:20 - 13 Tetor, 2022

schedule 01:20 - 13 Tetor, 2022

Çifti ilustrohet nga një ekuilibër dhe komplementaritet mes partnerëve. Megjithatë, disa zakone dëshmojnë se ky ekuilibër nuk respektohet nga një partner (ose ndonjëherë të dy) dhe se marrëdhënia është e dënuar të dështojë, nëse nuk bëhet ndryshim. Përveç kësaj, mos u martoni me shokun tuaj nëse ai e bën këtë:

Nuk pranon të tjerët ashtu siç janë

Të jesh në gjendje të pranosh tjetrin pa gjykim apo kritikë dhe të jesh i hapur ndaj opinioneve dhe mënyrave për t’i parë gjërat ndryshe nuk i është dhënë të gjithëve.

Ai i urren kafshët

Është e mundur të urreni kafshët në rast të alergjive ose përvojave të këqija. Megjithatë, një person mizor me një kafshë shpesh është mizor ndaj qenies njerëzore.

I kalon kufijtë

Respekti për tjetrin është thelbësor që një marrëdhënie të jetë e shëndetshme dhe, megjithëse koncepti i respektit është i ndryshëm për të gjithë, është e rëndësishme të mos minoni besimet dhe parimet e partnerit të tij.

Nuk i mban premtimet

Premtimet janë një formë angazhimi që disa njerëz e marrin lehtë

Të nënvlerëson

Një marrëdhënie romantike është takimi i dy personave, ku secili ka cilësi dhe defekte.

Gjen gjithmonë justifikime

Justifikimet janë të zakonshme për njerëzit që janë të lodhur nga një marrëdhënie dhe/ose përpiqen të largohen prej saj.