Njihuni me fituesit e garës ndërkombëtare “Tiranathlon”

schedule16:20 - 28 Maj, 2023

schedule 16:20 - 28 Maj, 2023

Përfundon edicioni i tretë i garës ndërkombëtare “Tiranathlon”, ku morën pjesë mbi 200 garues nga 18 vende të ndryshme të botës. Ky event i madh sportiv, u organizua në Parkun e Liqenit të Farkës. Aktiviteti përkoi edhe me vitin kur Tirana mban titullin Qyteti Europian i Sportit, ku u bënë bashkë tre disiplinat më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm dhe vrap.
Fituesit e garës sipas kategorive janë si më poshtë:
SPRINT – MESHKUJ
1.Panagiotis Polyzos
2.Kivanc Sahinkaya
3.Angelos Vozikis
SPRINT – FEMRA
1.Iva Pavlovic
2.Evelina Bobujani
3.Danai-Elina Makridaki
OLYMPIC – MESHKUJ
1.Borislav Palashev
2.Strahinja Trakic
3.Albion Ymeri
OLYMPIC – FEMRA
1.Anastasia Peycheva
2.Konstantina-Nantia Zyntzanaki
3.Gergana Stoyanova
OLYMPIC RELAY
1.Eduard Dalla
2.Miti Kote
3.Kristo Naci
SPRINT RELAY
1.Bujar Bakiu
2.Dorian Hoxhallari
3.Julian Lekocaj
Me qëllim, mbarëvajtjen dhe organizimin e aktivitetit sportiv “Tiranathlon” në Parkun Helen pranë Liqenit të Farkës, Bashkia e Tiranës, në bashkëpunim dhe me Ambasadën Greke dhe Policinë e Shtetit, kishin hartuar një plan masash për organizimin e lëvizjes së automjeteve gjatë zhvillimit të garës.