Ndërpritet furnizimi për 156 subjekte në Durrës

schedule12:37 - 15 Shkurt, 2018

schedule 12:37 - 15 Shkurt, 2018

Në Durrës aksioni për ujin e pijshëm ka dhënë rezultatet e para ndëshkuese. Vetëm në pak ditë grupet e Task Force kanë ndërprerë furnizimin për 156 subjekte debitore.

Për shumë debitorë në Durrës nuk do të ketë ujë të pijshëm.

Grupet e Task Force kanë ndërprerë furnizimin për 156 sebjekte

Nga fillimi i muajit shkurt janë bërë 768 kontrolle në biznese.

Nëndrejtori i Ujësjellës Kanalizime Durrës Kasem Bejko thote se  paralelisht me kontrollet në terren, po verifikohen  punonjësit e institucioneve dhe ndërmarrjet publike nëse kanë kontrata me ujësjellësin e Durrësit apo jane debitorë.

Gjatë dy javëve të para të muajit shkurt në sportelet e Ujësjellës Kanalizime Durrës janë lidhur 290 aktmarrëveshje me qytetarët për pagesën e debisë së mbartur me anë të kësteve. Janë kryer procedurat për instalimin e 830 matësve të ujit si dhe janë hapur 230 kontrata të reja./abcnews.al